RetailVista™
User guide
×
Menu
Contents

Afbeeldingen aan artikelen toevoegen

 
In deze handleiding wordt beschreven hoe u afbeeldingen aan producten kunt toevoegen.
 
In het onderstaande voorbeeld ziet u dat artikelinformatie op het laatst gescande artikel wordt weergegeven (linksboven).
Als het gescande artikel een afbeelding bevat, wordt de afbeelding weergegeven na het scannen, indien dit mogelijk is gemaakt in de touchscreen layout.
 
 
 
In dit voorbeeld zie je onderaan ook 4 afbeeldingen van een gekoppeld artikel. Deze knoppen kunnen op het hoofdscherm weergegeven worden, of op een laag, met meerdere knoppen met alle soorten van deze categorie artikelen.
 
Voor de aanpassingen mbt afbeeldingen op de touchscreen layout kunt u deze handleiding raadplegen : Afbeeldingen toevoegen aan de touchscreen layout
 
 

Afbeelding specificaties

 
Afmetingen: 150x180 pixels (voor de backoffice + in de display linksboven, moet de afbeeldingsgrootte wel eerst getest worden)
JPG of PNG (Voorkeur om transparant PNG-bestanden te gebruiken)
 
 

RetailVista backoffice uploaden

 
Afbeeldingen kunt u via een tool in bulk naar RetailVista uploaden, maar dit kan ook handmatig.
 
Afbeeldingen via een tool in bulk naar RetailVista uploaden
 
NedFox levert een "Bulk image upload tool". Met behulp van deze tool kunt u meerdere afbeeldingen toewijzen en naar RetailVista uploaden.
Raadpleeg hiervoor handleiding Bulk image upload tool
 
Afbeeldingen handmatig naar RetailVista uploaden
 
-> Start -> Artikelen -> Artikel onderhoud
 
 
 
 
 
Nu is de afbeelding aan het artikel toegevoegd.
 
Zodra de kassa is gesynchroniseerd, na 30 minuten of geforceerd, wordt de afbeelding weergegeven zoals bovenaan op de eerste afbeelding van deze handleiding is te zien.